TEKİRDAĞ / ERGENE - Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata Ortaokulu

Ock

Ders Zümre Bölümleri tarafından okulda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranları Ali DAVULCU'nun başkanlığında değerlendirildi.

Ock

Sınıflarımızda düzenlenen etkinliklerle Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nı kutladık.

Ock

Okulumuz öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından sağlıklı beslenme ve diş sağlığı konusunda eğitimler verildi.

Ara

Öğretmenlere mesleki aidiyet ölçeği sonuç raporu doğrultusunda okulumuzdaki öğretmenlerle "Öğretmenlik Mesleğinin Önemi" isimli sunu paylaşıldı.

Ara

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzu ağaçlandırdık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'müzü coşkuyla kutladık.

Kas

Ulu önderimiz, ülkemizin kurucusu, başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölüm yıldönümü etkinliklerimizi ve anma törenimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okul bahçemizdeki kedi ve köpek dostlarımız için hayvan besleme alanları oluşturduk.

Kas

Okulumuzda Ekim ayının sınıfı 8/C seçilirken, ayın öğrencisi ise 6/D sınıfından Öykü AKAN seçildi.

Ekm

Geçen ay yaptığımız velilerin okula yönelik beklenti anketi doğrultusunda, velilerimizin okulla ilgili dilek ve önerilerini bizimle paylaşabileceği dilek ve öneri kutuları okulumuzda asıldı.

Ekm

Eylül ayında öğretmenlerimizin okuldan beklentilerine yönelik yaptığımız anketin sonuçlarını görüşmek ve bu doğrultuda kararlar almak için okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Ali DAVULCU'nun katılımıyla bir toplantı düzenledik.

Ekm

Ortaokul öğrencilerimiz için kaynak kitap olarak basılan beceri temelli testleri ve kazanım kavrama testleri sınıflarda çözülüyor.