TEKİRDAĞ / ERGENE - Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata Ortaokulu

Ock

3 Aralık Engelliler Günü kapsamında sınıflarımızda etkinlikler ve pano çalışmaları yapıldı.

Ock

Okul müdürümüz Ali DAVULCU'nun katılımlarıyla okulumuz öğretmenleriyle ilk dönem EBA Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Var olan "Okulum Temiz Belgesi"mizi İş Güvenliği Uzmanı Songül KONAGAR'ın denetiminde güncelledik.

Ara

Ulusal Eğitim Akademisi Dergisi'nde yayımlanan "İlkokullarda Örgütsel İletişim ile Öğretmenlerin İş Motivasyonu Arasındaki İlişkiler" isimli makale okulumuz öğretmenleriyle paylaşıldı ve makaleyle ilgili fikirleri alındı.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine mesleki aidiyet ölçeği uygulandı.

Ekm

Geçen ay yaptığımız öğretmen memnuniyet anketi doğrultusunda, öğretmenlerimizin okulla ilgili dilek ve önerilerini bizimle paylaşabileceği dilek ve öneri kutuları okulumuzda asıldı.

Ekm

13-14 Ekim tarihlerinde okulumuzda yapılacak kermesimize tüm değerli velilerimizi ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Eyl

Öğrencileri 5. sınıfa geçen velilerimiz için "Ortaokul Velisi Olmaya Hazır Mıyım?" sunumu hazırlandı ve değerli velilerimizle paylaşıldı.

Eyl

Velilerimizin okulumuzla ilgili düşüncelerini paylaşabilecekleri Veli Memnuniyet Anketi velilerimizle paylaşıldı.

Eyl

Aşağıdaki linke tıklayarak anketi doldurabilirsiniz.

Ekm

Okul idaresi, öğretmenler ve Okul Aile Birliği ile beraber öğrenci-veli sözleşmesi hazırlanmıştır.