TEKİRDAĞ / ERGENE - Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata Ortaokulu

MESLEK LİSESİ ERGENE MESELESİ PROJESİ

Proje Kapsamında Atölye Ziyareti Yapıldı.

İlçemizde uygulanan Meslek Lisesi Ergene Meselesi Projesi Kapsamında Velimeşe MTAL ziyaret edildi. Okul hakkında bilgi alındı. Okulun uygulama anaokulu ziyaret edildi.Öğrencilerin meslek liselerini tanıması açısından faydalı bir çalışma oldu.

ÖNEMLİ DUYURU

17 /04/2024 Çarşamba günü saat 13.25’ te Velimeşe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin çatısında talihsiz bir yangın gerçekleşmiştir.Çatı yapılana kadar Velimeşe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Velimeşe Ortaokulu eğitim öğretime 22/04/2024 Pazartesi itibariyle Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata İlkokulu binasında devam edecektir. Bu nedenle okulumuz eğitim öğretime 13.30-19.10 saatleri arasında devam edecektir. Tüm öğrenci, veli, öğretmen ve servislerin belirtilen saatlere göre planlamalarını yapmalarını rica ederim.

Ali DAVULCU

Okul Müdürü

Mrt

Tekirdağ Geleceğini Meslek Liselerinde Tasarlıyor projesi kapsamında bölgemizde bulunan Velimeşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 8. sınıf öğrencilerimiz ile ziyaret ettik. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimize lisede bulunan alan/bölümlerle ilgili bölüm şeflerinden ve öğretmenlerden gerekli bilgilendirme ve tanıtma çalışmaları yapılarak planlanan Teknoloji ve Tasarım dersi ile bölüm/alan ziyaretleri gerçekleştirildi.

Mrt

LGS başvuruları 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak olup başvuruların yapılması ve onaylanması için ilgili velilerimizin belirtilen tarihler arasında okulumuzu ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Mrt

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan II. dönem I. yazılı sınav tarihleri belli oldu. 6. sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerinden ülke geneli sınav olacaktır.

Şbt

2024 yılı Bursluluk Sınavı kılavuzu yayımlandı. Detaylı bilgi için aşağıda yer alan kılavuzu inceleyiniz.

Ock

Ergene Okuyor projesi kapsamında Ocak ayı okuma etkinliğimizi 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da yapıyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılında “Tekirdağ Okuyor” Etkinliği 19.12.2023 Salı günü saat 19.23-20.23 arasında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin evlerinde katılımları ile düzenlenecektir.

#19232023TekirdağOkuyor etiketiyle buluşuyoruz.

Kas

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan I. dönem II. yazılı sınav tarihleri belli oldu. İl geneli 6. sınıflara uygulanacak olan Türkçe ve Matematik ortak sınav tarihlerinde güncelleme oldu.

Ara

"ERGENE OKUYOR" PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYI OKUMA SAATİ ETKİNLİĞİ 07.12.2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 20.00' DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. KAYMAKAMIMIZ SAYIN KADİR DUMAN' IN KATILIMIYLA VELİ, ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLER OLARAK SAAT 20.00' DE 30 DAKİKRA KİTAP OKUYARAK ETKİNLİĞE KATILIM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ. SOSYAL MEDYADA FARKINDALIK OLUŞTURMAK ADINA OKUMA ANINA AİT GÖRSELLERİ #ErgeneOkuyor ETİKETİYLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden gelen yetkililer tarafından, okulumuz 5.sınıf öğrencilerine yönelik "Biyokaçakçılıkla Mücadele" konulu seminer düzenlendi.

Kas

"Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir." K.Atatürk

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk' ü anma günü kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile anma programı gerçekleştirildi.

Ock

Ders Zümre Bölümleri tarafından okulda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranları Ali DAVULCU'nun başkanlığında değerlendirildi.